Workshops


WORKSHOPS VOOR STARTENDE FOTOGRAFEN

De workshops en cursussen van De Geboortefotograaf...

zijn de meest gevolgde trainingen binnen Nederland én België om geboortefotograaf te worden. Ze worden gegeven door Renate van Lith Fotografie. Zij werd in 2020 internationaal geboortefotograaf van het jaar bij de Birth Photographer International Image Competition.


"Voordat ik voor mezelf ben begonnen als fotograaf, ben ik naast inspecteur in de kinderopvangbranche, ook o.a. 8 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik ben geregistreerd docent. Hoewel ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, kruipt het bloed soms waar het niet gaan kan. Het overdragen van kennis is iets dat 'gewoon' in me zit én wat ik dan ook leuk vind om te blijven doen.


Ik ben van mening dat iedereen kan fotograferen en een mooi resultaat kan bereiken met het maken en bewerken van zijn/haar foto's. Ook is het mogelijk om met fotografie (wat bij) te verdienen. Je moet alleen wel weten hoe je dat het handigst aan kunt pakken en wat daar voor nodig is."


Voor wie?


Voor iedereen die meer wilt leren over, of weten van, geboortefotografie.  Fotografie is voor iedereen vrij toegankelijk en het is een vrij beroep. Dat betekent dat er geen diploma vereist is en dat iedereen zichzelf fotograaf mag noemen. Maar of je dan ook fotograaf bént en of je van het beroep kunt leven, hangt van veel factoren af. 


  Een opleiding tot (geboorte)fotograaf volgen kán, maar is duur en absoluut niet noodzakelijk. Er zijn tegenwoordig verschrikkelijk veel "fotografie-opleidingen", "scholen" en mentoren; en er komen er dagelijks nog bij. Veel daarvan komen op hetzelfde neer en zijn slechts bedoeld om geld aan je te verdienen. De Geboortefotograaf vind het juist belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt als je je eerste geboorte gaat fotograferen, omdat de branche en de geboortezorg daar bij gebaat is.


  Het is goed om te weten dat er in Nederland en België geen enkele opleiding bestaat waarbij je een erkend diploma tot geboortefotograaf kunt halen! Laat je daarom niet van de wijs brengen of verleiden tot onnodig dure scholing of zogenoemde opleidingen tot geboortefotograaf.


  De scholing van De Geboortefotograaf is de meest betrouwbare, en dan ook niet voor niets de meest gevolgde, informatiebron voor iedereen die geboortefotograaf wilt worden. De workshops en de online cursus zitten beiden boordevol praktische en essentiële informatie, waarvan niet alleen jij, maar ook je aankomende collega's en de geboortezorg blij zullen worden als je die informatie tot je neemt.


  Bij De Geboortefotograaf komt dan ook alles aan bod wat je weten moet (of nodig hebt) om als zelfstandig geboortefotograaf aan de slag te kunnen gaan. Je maakt direct deel uit van een uitgebreid netwerk van geboortefotografen en via het platform van De Geboortefotograaf kun je ook ná de workshop nog al je vragen kwijt. Bovendien heb je de investering na één geboortereportage al terug verdiend! Velen zijn je al voorgegaan.  Waarom kiezen voor een opleiding van De Geboortefotograaf?

  AANBOD


  (Klik op de afbeelding)

  Algemene voorwaarden geboortefotografie te koop kopen geboortefotograaf contract
  individuele workshop lightroom geboortefotografie geboortefotograaf

  Gezien bij, en aangeraden door:

  De workshops van De Geboortefotograaf worden aangeraden door Zoom.nl

  Zij schrijven in hun techniek- en praktijkboek voor baby- en kindfotografen:


  "Op www.degeboortefotograaf.nl kun je veel belangrijke informatie vinden voor startende geboortefotografen. Je kunt hier ook terecht voor workshops geboortefotografie, die we zeker aanraden om te volgen voordat je een geboorte wilt gaan fotograferen".

  Wat eerdere deelnemers zeggen:  "Renate is heel kundig in wat ze doet en brengt al deze kundigheid goed over naar de cursisten!"


  "Het was leerzaam, gezellig en vooral inspirerend."


  "Renate deelde veel praktische informatie."


  "Al mijn vragen zijn beantwoord en ik heb zoveel meer informatie gekregen dan ik had verwacht!"


  Tip!


  De community van De Geboortefotograaf


  Ben jij ook geïnteresseerd in geboortefotografie? En wil je meer leren of weten over het werk van een geboortefotograaf?

  Of misschien wil je zélf wel geboortefotograaf worden?!


  Kijk dan ook eens op de Facebookpagina.

  Wist je dat je in de bijbehorende Facebookgroep welkom bent om eens met andere

  (startende) geboortefotografen te sparren of van gedachten te wisselen?


  De Geboortefotograaf is een online platform voor (startende) geboortefotografen vóór en dóór geboortefotografen.