Agenda

Individuele workshop geboortefotografie

Doorlopend


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Of heb je altijd al meer willen weten over geboortefotografie? Geef je dan nú op voor de kleinschalige Workshop Geboortefotografie! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Kijk hier voor meer informatie.

Groepsworkshop geboortefotografie

Bij voldoende deelnemers


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Geef je dan nú op voor deze dag waarop de kleinschalige Groepsworkshop Geboortefotografie weer zal worden gegeven! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Het voordeel van de groepsworkshop is dat hij iets goedkoper is dan de individuele workshop. Hij wordt slechts een beperkt aantal keer per jaar gegeven. De plaatsen zijn dus beperkt. Kijk hier voor meer informatie.

Newbornplaza

28 mei 2022 (heeft inmiddels plaatsgevonden)


28 mei zal De geboortefotograaf aanwezig zijn bij Newbornplaza; het Nederlandse educatieve event voor geboorte, newborn, baby & zwangerschapsfotografie.

Als je even langs loopt bij De Geboortefotograaf, mis je die mooie acties niet!


Meer info over dit event...

Lezing over geboortefotografie

26 en 27 september 2020 - afgelast i.v.m. corona


Altijd al meer willen weten over geboortefotografie en alles wat er bij het werk van een geboortefotograaf komt kijken? Renate van Lith Fotografie vertelt daar meer over tijdens haar lezing op het grootste fotografie evenement van de Benelux! Heb jij al tickets voor de Fotofair-Photofair

PROPS EN SHOPS 

7 en 8 november 2020 - afgelast i.v.m. corona


Een evenement voor, en door fotografen. Tijdens Props en Shops kun je bij diverse shops shoppen. Denk hierbij aan items voor newbornfotografie, fotoachtergronden en handgemaakte props & kinderkleding. De Geboortefotograaf zal aanwezig zijn met een informatiestand voor fotografen. En naast de shops zijn er ook het hele weekend geweldige workshops te volgen, waaronder een kennismakingsworkshop over geboortefotografie door Renate van Lith Fotografie!