Mooiste geboortefoto's van 2022

De favoriete geboortefoto's van 2022!

Volgens (inmiddels) traditioneel gebruik deelt De Geboortefotograaf aan het einde van het jaar een overzicht met de mooiste geboortefoto's van het jaar! Hieraan hebben vele geboortefotografen meegewerkt door hun meest favoriete foto's aan te leveren. Dat lijkt gemakkelijk, maar dat is het absoluut niet!


Want wat maakt een foto favoriet? Dat is heel persoonlijk en hoeft zéker niet altijd de technisch beste foto te zijn. Het kan ook een foto zijn van een onvergetelijk moment, van een unieke situatie die is meebeleefd, een foto vol emoties of een foto die een persoonlijke emotie oproept bij de geboortefotograaf en/ of kijker. 


Er werden ongelooflijk veel foto's aangedragen! Veel te veel om hier allemaal te kunnen laten zien. Daarom is er een uiteindelijke selectie gemaakt, waarmee hopelijk de schoonheid en variatie van geboortes kan worden getoond. Want dat geen enkele bevalling hetzelfde is, blijkt maar weer!


Kijken en genieten jullie (weer) mee van deze bijzonder mooie beelden? De beelden zijn puur. Echt. Krachtig en prachtig.

Bewonder en verwonder!