Achter de schermen

Hoe gaat geboortefotografie in zijn werk?

Een kijkje achter de schermen van de geboortefotograaf...

Soms wordt er wel eens gekscherend gezegd dat geboortefotografen de zogenoemde 'vliegen op de muur' zijn. Hoewel we natuurlijk proberen zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn bij een bevalling, is het natuurlijk niet zo dat je niets van onze aanwezigheid zult mee krijgen. Want we zijn er wél. En met name de partners, die niet in hun hormonen- en bevalbubbel, zitten, zullen ons gerust opmerken. Maar desondanks horen we meestal: 'we hebben helemaal niet door gehad dat je er was'! Grappig he?


We zijn er dus inderdaad wel bij en niet onzichtbaar. Ook zijn de ruimtes waarin we fotograferen vaak klein en zijn er al meerdere mensen in aanwezig. Maar wij manouvreren ons daar echter omheen. De zorg die wordt verleend door de verloskundigen of ander geboortezorg-personeel gaat altijd vóór het maken van een mooie foto. Wij kiezen rustig onze momenten, passen ons aan en lopen niet in de weg.


En hoe dat er dan uit ziet? Nou zo!

Kijk je mee naar het werk van een geboortefotograaf? Dan laten wij gelijk zien wat het eindresultaat van de genomen foto is geweest.


Met dank aan alle aanwezigen die foto's van ons hebben gemaakt tijdens ons werk (wat we altijd erg leuk vinden om achteraf te ontvangen!) En uiteraard bedankt aan de fotografen die hun bijdrage hebben geleverd via onze groep van geboortefotografen.

Zoals gezegd, vinden wij het als geboortefotograaf altijd leuk om foto's van ons zelf te ontvangen. Dus mocht je de kans krijgen, om ons tijdens onze werkzaamheden, vast te kunnen leggen? Doe dat dan gerust! En vergeet ze dan niet door te sturen, he?