geboortefotografen

GEBOORTEFOTOGRAAF WORDEN?

ALLE INFORMATIE OP ÉÉN WEBSITE VERZAMELD!

Hoe word ik geboortefotograaf?


Voor een (beginnend) geboortefotograaf was er jaren geleden slechts mondjesmaat informatie te vinden over geboortefotografie. En ook nu nog kun je bijna nergens terecht voor tips, informatie, advies of voorbeelddocumenten om je bedrijf m.b.t. geboortefotografie te kunnen opstarten. Hoe jammer is het om zelf het wiel uit te moeten vinden, terwijl het al lang bestaat? Op deze website wordt belangrijke informatie verzameld en kun je terecht voor o.a.:

 

  • Een voorbeelddocument van je algemene voorwaarden.
  • De meest gevolgde opleiding tot geboortefotograaf (en dat is niet voor niets!)
  • Tips en informatieve blogs.
  • Een online community van/ voor geboortefotografen.
  • Het vinden van een back-up fotograaf in Nederland en/of België. 
  • Een rekentool om je (pakket)prijzen en je uurtarief te bepalen.
  • Lifesaver presets voor Lightroom die je helpen bij het nabwerken van je foto's.
  • En nog veel meer... 


Kom er trouwens ook gezellig bij in de Facebookgroep voor geboortefotografen. Dit is een fijne groep waar we elkaar als geboortefotografen graag verder op weg helpen, op de hoogte houden van ontwikkelingen en waar je terecht kunt voor back/up. Er zijn zelfs verschillende Whatsapp groepen per provincie voor noodgevallen en back-up, indien nodig. 

IN DE AANBIEDING


De meest gevolgde online curus geboortefotografie!

BLOGS


Geboortefotograaf worden? Lees dan alles van te voren dat je vinden kunt! In deze blogs voor en door geboortefotografen kun je al veel nuttige informatie vinden!NAAR DE BLOGS

ONLINECURSUS GEBOORTEFOTOGRAFIE


Van lastige lichtomstandigheden, tot je algemene voorwaarden, het fotograferen in een ziekenhuis of van een keizersnede, het selecteren en nabewerken en nog véél meer komt uiteraard aan bod.


LEES MEER

WEBSHOP


Wil jij starten met geboortefotografie? Of ben je wellicht net begonnnen als geboortefotograaf? Bespaar je dan veel tijd en neem eens een kijkje in de webshop. Van algemene voorwaarden tot een workshop. Superhandig!


NAAR DE WEBSHOP

LIFESAVER PRESETS


Als geboortefotograaf krijg je regelmatig met lastige lichtomstandigheden te maken. Deze presets zijn speciaal ontwikkeld om je hierbij te helpen! Kijk in de video wat ze voor je kunnen betekenen.


NAAR DE PRESETS

VERKORTE ONLINECURSUS


Voor een goede voorbereiding op het fotograferen van een bevalling of keizersnede, en niet de volledige uitgebreide cursus wilt doorlopen.
Ook leuk als cadeau voor degene die bij jouw bevalling zal zijn!


NAAR DE KORTE CURSUS

UURPRIJS-CALCULATOR


Een handige rekentool die automatisch voor jou uitrekent wat jouw minimale uurprijs is, én wat je voor je verschillende shoots als fotograaf kunt vragen om uit je kosten te komen.NAAR DE REKENTOOL

FOTOGRAFEREN BIJ LASTIG LICHT


Deze minicursus bestaat uit een e-book van 18 pagina's met informatie en tips m.b.t. lastige lichtomstandigheden en is geschikt voor iedereen die technisch betere foto's wil maken tijdens een geboorte.


NAAR MEER INFO

VOORDEEL


Geboortefotografen die vermeld staan op de overzichtskaart met geboortefotografen komen in aanmerking voor een premiekorting m.b.t. de Apparatuur Verzekering voor fotografen.


NAAR HET VOORDEEL

ALGEMENE VOORWAARDEN


Een goede geboortefotograaf kan niet zonder goede algemene voorwaarden, want er niets zo onvoorspelbaar als een geboorte! Zorg dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


NAAR MEER INFO

BACK-UP


Bekijk op deze handige overzichtskaart waar je je collega's kunt vinden, wanneer je back-up nodig hebt of op zoek bent naar samenwerking.
NAAR DE KAART

AGENDA


Bekijk hier de agenda van De Geboortefotograaf. 


NAAR DE AGENDA

KEURMERK GEBOORTEFOTOGRAFIE


Ben jij professioneel geboortefotograaf? Wil je jezelf kunnen onderscheiden binnen het groeiende aanbod van geboortefotografen? Vraag dan het keurmerk van Stichting Keurmerk Geboortefotografie aan.


NAAR HET KEURMERK

TIP

De community van De Geboortefotograaf


Ben jij ook geïnteresseerd in geboortefotografie?

En wil je meer leren of weten over het werk van een geboortefotograaf?

Of misschien wil je zélf wel geboortefotograaf worden?!


Kijk dan ook eens op de Facebookpagina.

Wist je dat je in de bijbehorende Facebookgroep welkom bent om eens met andere

(startende) geboortefotografen te sparren of van gedachten te wisselen?


De Geboortefotograaf is een online platform voor (startende) geboortefotografen vóór en dóór geboortefotografen.

ETHISCHE CODE


Wist je dat er een (internationale) ethische code bestaat voor geboortefotografen? Het is goed om deze te kennen en je hier aan te houden.

HOE BEPAAL JE JE PRIJZEN?


Een veelgehoorde vraag!

En dus wordt het tijd om hier eens goed naar te kijken.