Jolene

EDITING SERVICE

JOLENE

GEBOORTEFOTOGRAAF

Mijn naam is Jolene. Jazeker, vernoemd naar dat Dolly Parton-liedje. Ik woon in Amsterdam met mijn 5 hoofden en 1 kop-tellende gezin.


Onder de noemer Jo fotografeer ik. Verschillende projecten, waar vooral kinderen en andere mensen de hoofdrol in spelen.


Foto’s maken is  één ding, nabewerking een tweede. Ik kan niet zeggen wat ik het leukste onderdeel vind. 

Waar sommige fotografen niet perse staan te springen om de computer in te duiken na een reportage, geniet ik daar juist enorm van. 


Ik kan mezelf uren vermaken met het fijnslijpen van een foto in zowel Lightroom als Photoshop.  

Juist omdat sommige fotografen zich daar liever niet over buigen, heb ik besloten om dit in sommige gevallen van ze over te nemen. 

Ik denk dat het een meerwaarde is om een verhalende fotograaf jouw beeld te laten bewerken, omdat ik met een reportage-oog naar een foto kijk. 


Nabewerking gaat in mijn optiek verder dan het aanbrengen van een filter. Ik ben altijd bezig met het vertellen van een verhaal in beeld. Daar gebruik ik tools voor als crops, brushes, maskers of radiaalfilters. 


Je kan bij mij terecht voor de nabewerking van je geboortereportage na jouw eerste beeldselectie. We doen eerst een paar foto’s op proef, na jouw goedkeuring maak ik het af. 


Meer over mijn werkwijze kan je lezen op www.jophotoprojects.com/beeldbewerking


De prijs varieert van EUR. 0,45 - EUR. 0,65 per beeld voor bewerking in Lightroom, afhankelijk van wat ik per beeld voor je ga doen. Ik kan jouw eigen filters toepassen, maar ook een filter voor je maken. Retouche in Photoshop start bij EUR. 1,— per minuut.