Agenda

Individuele workshop geboortefotografie

Doorlopend


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Of heb je altijd al meer willen weten over geboortefotografie? Geef je dan nú op voor de kleinschalige Workshop Geboortefotografie! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Kijk hier voor meer informatie.

Groepsworkshop geboortefotografie

3 juli 2021 (VOL!) en 4 juli 2021


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Geef je dan nú op voor de kleinschalige Groepsworkshop Geboortefotografie! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Het voordeel van de groepsworkshop is dat hij iets goedkoper is dan de individuele workshop. Hij wordt echter maximaal 2 keer per jaar gegeven. De plaatsen zijn dus beperkt. Kijk hier voor meer informatie.

Lezing over geboortefotografie

26 en 27 september 2020 - afgelast i.v.m. corona


Altijd al meer willen weten over geboortefotografie en alles wat er bij het werk van een geboortefotograaf komt kijken? Renate van Lith Fotografie vertelt daar meer over tijdens haar lezing op het grootste fotografie evenement van de Benelux! Heb jij al tickets voor de Fotofair-Photofair

PROPS EN SHOPS 

7 en 8 november 2020 - afgelast i.v.m. corona


Een evenement voor, en door fotografen. Tijdens Props en Shops kun je bij diverse shops shoppen. Denk hierbij aan items voor newbornfotografie, fotoachtergronden en handgemaakte props & kinderkleding. De Geboortefotograaf zal aanwezig zijn met een informatiestand voor fotografen. En naast de shops zijn er ook het hele weekend geweldige workshops te volgen, waaronder een kennismakingsworkshop over geboortefotografie door Renate van Lith Fotografie!